Eetwinkel Favorites

In het gezellige centrum van Dieren, staan wij bij Eetwinkel dagelijks klaar om gasten te laten genieten van smaakvolle gerechten. Vanuit een passie voor lekker eten, trachten wij de lekkerste gerechten te ontwikkelen en streven wij ernaar om gasten te verrassen met nieuwe smaken.

Over ons

Eetwinkel Favorites biedt een uitgebreid assortiment met vele huisgemaakte producten, die bereid worden volgens eigen receptuur en waar onze (vaste) gasten graag voor omrijden. Zo staan wij in de omgeving onder andere bekend om ons héérlijke broodje warmvlees met huisgemaakte rollade, Surinaamse nasi en bami menu’s, spareribs en friet met topping zoals: hete kip, sparerib en red chicken.

Kom gezellig langs bij Eetwinkel Favorites en geniet van een heerrlijke maaltijd of plaats uw bestelling makkelijk en snel om mee te nemen voor thuis of op het werk. Voor bedrijven bezorgen wij dagelijks tot 16:00 ook op locatie. Bent u opzoek naar vers belegde broodjes, in samenwerking met Broodjeszaak BREUDJE, kunnen wij u ook hierin voorzien. Kijk hiervoor op www.breudje.nl

Heeft u een feestje of een speciale gelegenheid? Wij hebben alles in huis om elke catering tot een succes te maken. Wij staan graag voor u klaar om u te ontzorgen met heerlijke gerechten. Bekijk ons aanbod hier.