BEZORGING
Voor ons is het bezorgen van producten redelijk nieuw en dat willen wij natuurlijk zo goed mogelijk neerzetten. Wij moeten namelijk rekening houden met gasten die take away bestellingen komen afhalen, gasten die bij ons komen dineren en vanaf nu de bezorgbestellingen. Dit tezamen kan voor een enorme druk op de bereiding van producten zorgen. Het belangrijkste voor ons is dat de bezorging niet ten koste gaat van de kwaliteit en dat wachttijden voor gasten niet te veel zullen oplopen. Om dit te voorkomen gaan wij nu eerst een testperiode houden, waarbij wij diverse voorwaarden aan onze bezorgservice stellen.

TESTPERIODE
De maanden mei en juni zullen wij gebruiken om alle facetten van onze bezorgservice te testen. Hierdoor kunnen wij testen wat onze maximale capaciteit is en hoe de bezorgservice gefinetuned kan worden.

VOORWAARDEN
Om de kwaliteit van onze te waarborgen en om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, hebben wij diverse voorwaarden gesteld. Hieronder leggen wij uit, waarom wij deze voorwaarden stellen.

Alleen online te bestellen
U kunt alleen via onze eigen bestelsite uw bestelling plaatsen. Deze site regelt voor ons automatisch de hoeveelheid bestellingen en bezorgtijden. Daarnaast dient u direct online de betaling te voldoen, waardoor onze bezorgers niet met contant geld over straat hoeven.

Niet mogelijk om telefonisch te bestellen
Dit betekent dat u niet naar de zaak hoeft te bellen om uw bezorgbestelling door te geven. Wij moeten u helaas teleurstellen. Ditzelfde geldt voor diverse vragen of bijvoorbeeld uw bestelling eerder geleverd kan worden dan gestelde tijd of om andere producten te leveren dan het bezorgassortiment biedt.

Speciaal assortiment
Voor de bezorging hebben wij een apart bezorgassortiment samengesteld. Dit geeft ons de mogelijkheid om bestelling snel te kunnen verwerken. Daarnaast zijn dit alle producten die goed hun warmte behouden, waardoor wij de kwaliteit en warmte kunnen garanderen.

Bezorging vanaf 17:00 en in het weekend vanaf 18:00
In het weekend verwerken wij tussen 17:00 en 18:00 erg veel bestellingen, waardoor wij nauwelijks ruimte hebben om hierbij ook nog bezorgbestellingen te verwerken. In het weekend begint onze bezorgdienst vanaf 18:00, waardoor wij de eerste drukte kunnen verwerken. Mochten wij denken ruimte te hebben om bezorgbestelling eerder te kunnen leveren, zullen wij dit telefonisch met u af stemmen.