Eetwinkel Favorites

Bezorging

Om de kwaliteit van onze te waarborgen en om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, hebben wij diverse voorwaarden gesteld. Hieronder leggen wij uit, waarom wij deze voorwaarden stellen.

Alleen online te bestellen
U kunt alleen via onze eigen bestelsite uw bestelling plaatsen. Deze site regelt voor ons automatisch de hoeveelheid bestellingen en bezorgtijden. Daarnaast dient u direct online de betaling te voldoen, waardoor onze bezorgers niet met contant geld over straat hoeven.

Niet mogelijk om telefonisch te bestellen
Dit betekent dat u niet naar de zaak hoeft te bellen om uw bezorgbestelling door te geven. Wij moeten u helaas teleurstellen. Ditzelfde geldt voor diverse vragen of bijvoorbeeld uw bestelling eerder geleverd kan worden dan gestelde tijd of om andere producten te leveren dan het bezorgassortiment biedt.

Speciaal assortiment
Voor de bezorging hebben wij een apart bezorgassortiment samengesteld. Dit geeft ons de mogelijkheid om bestelling snel te kunnen verwerken. Daarnaast zijn dit alle producten die goed hun warmte behouden, waardoor wij de kwaliteit en warmte kunnen garanderen.

Bezorging vanaf 17:00 en in het weekend vanaf 18:00
In het weekend verwerken wij tussen 17:00 en 18:00 erg veel bestellingen, waardoor wij nauwelijks ruimte hebben om hierbij ook nog bezorgbestellingen te verwerken. In het weekend begint onze bezorgdienst vanaf 18:00, waardoor wij de eerste drukte kunnen verwerken. Mochten wij denken ruimte te hebben uw bezorgbestelling eerder te kunnen leveren, zullen wij dit telefonisch met u af stemmen.

Zijn wij onverhoopt een product bij uw bestelling vergeten? Laat het ons dan weten door te bellen. Mochten wij in de gelegenheid zijn, dan proberen wij zo snel mogelijk uw producten na te leveren.